bcdbf4f812793c91618ed2f08a693b130d8c7a58.jpg

СПА Терапии

Theravine™ и Musculavine™ терапии

Theravine™ ПИЛИНГ с гроздови семки - 30 мин. - 65 лв.

Нежно ексфолиране на цялото тяло с богат на билки почистващ крем и частици гроздови семки. Почувствайте се ободрени и ревитализирани, докато Вашето тяло е полирано до блестящо съвършенство и е подготвено за следващата процедура.

Musculavine™ ЕКСФОЛИРАНЕ с кафява захар и масло от баобаб - 30 мин. - 65 лв.

Загряващ захарен скраб, пропит със засилващи циркулацията етерични масла – истински антидот за измореното тяло и дух! Този ексфолиант Ви дарява с ободряващ старт на деня и възраждащ аромат на евкалипт, бор и черен пипер. Помага за отпускане на тялото и облекчава мускулните болки.

Musculavine™ МАСАЖ НА ГРЪБ - 35 мин. - 65 лв.

Използват се интензивен масаж и техники за възстановяване на мускулите. Помага за намаляване на напрежението в мускулите. Масажът завършва с нанасянето на освежаващ гел, който засилва кръвообръщението.

Aromavine™ ДЕТОКСИКИРАЩ МАСАЖ ПИНОТАЖ - 60 мин. - 70 лв.

Масаж с лимфен дренаж, създаден с цел да подпомогне лимфния поток, посредством разбиване и елиминиране на токсините. 100% натурално масло, съдържащо син планински чай, босилек, хвойнов плод и екстракт от розмарин.

Aromavine™ РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ ПИНОТАЖ - 60 мин. - 70 лв.

Напрежението изчезва с нашия релаксиращ масаж благодарение на взаимодействието на бленда от южноафриканска лайка, нероли и лавандула. Релакс и пълно спокойствие!

Отпуснете тялото и ума си

Musculavine™ СПА ритуал за ОТПУСКАНЕ НА МУСКУЛИТЕ - 75 мин. - 80 лв.

/ексфолиране с кафява захар и масло от баобаб, хидротерапевтична вана, масаж на гръб, нанасяне на гел за повишаване на кръвообръщението/

След топло ексфолиране с ароматен захарен пилинг, Вие се потапяте в хидротерапевтична вана, съдържаща бленд от загряващи мускулите съставки. Със специална масажна техника върху тялото Ви се нанася масло, което облекчава мускулните болки и напрежение, облекчава спазмите, артрита, ревматизма и умората. Накрая се нанася гел за повишаване на кръвообръщението, който оставя тялото Ви освежено и ободрено.

Theravine™ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА и ЗАРЕЖДАЩА ТЕРАПИЯ - 90 мин. - 95 лв.

/ексфолиране с гроздови семки, детоксикиращ масаж пинотаж, глинена маска за тяло, масаж на скалп, хидратиране с лосион за тяло каберне/

Ободряващ бленд от етерични масла от градински чай, роза и жасмин ще съживи цялото ви същество. Тялото Ви ще бъде реминирализирано с топла глина и след това обвито в термоодеало, докато минералните вещества нежно почистват кожата и стимулират клетъчното обновяване – резултатът е по-гладка, хидратирана и сияйна кожа. Идеална терапия за тези, които имат нужда от повишаване на общия тонус.

Theravine™ РЕЛАКСИРАЩА ТЕРАПИЯ - 90 мин. - 95 лв.

/ексфолиране с пилинг от пинотаж и лайм, релаксиращ масаж пинотаж, винена крем-маска за тяло, масаж на скалп, хидратиране с лосион за тяло каберне/

Тази луксозна процедура се препоръчва като анти-стрес терапия, с акцент върху абсолютното отпускане. Потопете се в релаксираща атмосфера и оставете вашия терапевт да Ви предостави едно „незабравимо преживяване”!

Theravine™ ВАНА С ЕЛИКСИР ОТ ПИНОТАЖ - 20 мин. - 70 лв.

Потопете тялото си в мощни анти-оксидантни екстракти от гроздови люспи и лозови листа, комбинирани с лечебни етерични масла. Отдайте се на усещането за благоденствие и подмладяване, достигайки до състояние на абсолютна и терапевтична релаксация!

Theravine™ СПА ритуал ЛУКСОЗНО ОБГРИЖВАНЕ - 120 мин. - 80 лв.

/почистващ ритуал за крака, скраб за тяло, хидротерапевтична вана, арома масаж на тяло, терапия за крака/

Подгответе се за ексклузивна грижа и освобождаване от стреса. За начало, Вие ще се насладите на почистващ ритуал за крака, следван от пилинг със морски соли, пинотаж, мед и лайм. След това се потапяте в хидротерапевтична вана, изпълнена с еликсир от екстракт от червено грозде и антиоксидантно масло. Оставете надалеч напрежението с един от нашите блажени ароматерапевтични масажи за хидратиране, подхранване и ревитализиране на Вашата кожа. Терапията завършва с масаж и обвиване на ходилата с богата винена маска, а Вие оставате изцяло релаксирани и подмладени!

Circulavine™ терапия за ПОВИШАВАНЕ НА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО - 45 мин. - 70 лв.

Терапия, което ободрява ходилата и краката като комбинира мануален лимфен дренаж с натурален етеричен бленд за облекчаване на мускулните болки. Следва обвиване с повишаващ микроциркулацията гел и нанасяне на луксозен лосион за крака. Перфектен спа ритуал за отпускане и възстановяване на тежки и уморени крака!

КОКТЕЙЛИ ЗА ТЯЛО - 60 мин. - 85 лв.

/миксология с ароматите на пиня колада, червени боровинки и текила, има тонизиращо и регенериращо действие/

Сезонна ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ с круша и грозде - 45 мин. - 70 лв.

/ударна доза кислород и минерали за подсилване защитните сили на кожата/

Специални

ХИДРОТЕРАПИЯ

Романтична вана за двама - 25 мин. - 55 лв.

Човешкият организъм е съставен основно от вода, което обяснява защо дехидратацията води до редица здравословни проблеми, а водолечението е ефективен метод на нетрадиционната медицина. Хидротерапията е разновидност на физиотерапията, при която фактори на лечението са температурният, механичният (воден масаж) и химичният (водата съдържа лечебни минерали, може да бъде смесена и с различни масла, билки и лекарствени вещества).

Хидротерапията няма странични ефекти, а положителните страни от водните процедури се проявяват още по време на тяхното приложение. Ефектът от водните лечебни процедури е дълготраен. Важно е да се мине пълен курс на процедурите, тъй като само така ще се постигне положителен ефект от хидротерапията.

VIP ЗОНА

Джакузи, сауна, парна баня /за 1 – 4 човека/ - 6 часа - 180 лв.