be2efb0ec24745968581dd4a8ce5b0d4494d0629.jpg

Турска баня

Масажи и процедури в турската баня

В България хамамът е познат като турска баня. Тя е близкоизточният вариант на парната баня. Този вид баня е свързана с централно-азиатската тюркска традиция на ритуалното къпане. Масажите и процедурите, които предлагаме в турската баня на SPA центъра в Астера Банско са ориенталски пилинг, ориенталски пенен масаж и ориенталски пенен масаж за деца.

Ориенталски пилинг

След предварително напарване в турската баня, тялото се подготвя за предстоящата ексфолиация, чиято цел е да премахне повърхностния слой мъртви клетки. Под въздействието на парата и топлината, порите на кожата се отварят и чрез нея се изхвърлят натрупаните токсини. След ориенталския пилинг, тялото се чувства свежо и тонизирано.

Ориенталски пилинг + пенен масаж (хамам): 60 мин. - 80 лв.

Ориенталския пенен масаж

Представяла пилинг на тялото с ароматни соли, в комбинация с масаж с билкова пяна. Процедурата се извършва върху затоплена хамам маса. Масажът елиминира мъртвите клетки от тялото и почиства кожата в дълбочина. Отстранява чувството за умора и напрежение в мускулите, а аромата на етерични масла балансира енергиите в тялото.

Ориенталски пенен масаж за деца (до 12 год.): 20 мин. - 45 лв.